Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Call with +31 528 - 74 52 00 or mail to: info@klaverbicycleparking.com

op-de-fiets-naar-het-strand-van-scheveningen

De nieuwe boulevard van Scheveningen is een echte eyecatcher. Schelpen asfalt, maatwerk bankjes, lantaarnpalen en toegangsbruggen zorgen ervoor dat het verblijven op de nieuwe boulevard aantrekkelijk is. De gemeente Den Haag heeft ervoor gezorgd dat het strand goed bereikbaar is voor automobilist, fietser en voetganger.

Nieuwe maatwerk fietsenstalling

Klaver heeft in samenwerking met Reggs, gemeente Den Haag en architect Morales gewerkt aan een ontwerp dat aansluit op de vormgeving van de nieuwe boulevard. Met als resultaat een praktische en betaalbare fietsenstalling met prachtige fietsparkeersystemen. Onze productie kennis en ervaring met fietsparkeren vormden een welkome ondersteuning. Ook de eisen volgens FietsParKeur zijn toegepast op de realisatie van deze fietsenstalling.

De unieke plaats van de fietsenstalling zorgt ervoor dat de fietser, de fiets dichtbij het strand veilig kan parkeren bij beheerder Biesieklette.

Meer lezen over het project de nieuwe boulevard: http://www.nieuweboulevardscheveningen.nl/Nieuwe-Boulevard-Scheveningen.htm

Wilt u meer weten over maatwerk mogelijkheden voor fietsenstallingen, fietsoverkappingen of fietsparkeersystemen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0528-74 52 00.

14-8-2012