Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Call with +31 528 - 74 52 00 or mail to: info@klaverbicycleparking.com

klaver-op-het-nationaal-fietscongres-2015

Op donderdag 18 juni vindt het Nationaal Fietscongres plaats in de Jaarbeurs Beatrixgebouw in Utrecht. Als trotse sponsor van het Nationaal Fietscongres en als specialist in fietsparkeren zijn wij hier uiteraard bij.

Het congres is bedoeld voor professionals die in hun werkveld te maken hebben met ‘de fiets’. Deze professionals kunnen werkzaam zijn in een gemeente, regio, een kennis- en opleidingsinstituut, advies- en ingenieursbureau, regionale en landelijke OV-organisaties. Of zoals wij doen, het leveren van fietsparkeeroplossingen.

De fiets is een belangrijk onderwerp voor diverse vakgebieden en de rol van de fiets wordt ook steeds belangrijker als je het hebt over gezondheid, bereikbaarheid, leefbaarheid, stedelijke inrichting en veiligheid. Hoe enthousiasmeer je mensen om de fiets te gebruiken? En hoe faciliteer je deze mensen én hun fiets? Kom naar het Nationaal Fietscongres om inspiratie op te doen en in contact te komen met de juiste mensen. Wij nemen het onderwerp fietsparkeren op ons!

9-6-2015