Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Call with +31 528 - 74 52 00 or mail to: info@klaverbicycleparking.com

klaver-aanwezig-op-vakbeurs-facilitair-2015

Dit jaar is wederom de vakbeurs Facilitair georganiseerd. Wij ontvangen u graag vanaf 14 januari tot en met 16 januari 2015 op onze stand.

Over Klaver Fietsparkeersystemen

Sinds 1985 zijn we de specialist op het gebied van fietsparkeren in Nederland. Intussen hebben we, naast een breed scala aan dubbel- en enkellaags fietsparkeersystemen, ook overkappingen en fietsdetectiesystemen in ons assortiment.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben we de productontwikkeling en montage in eigen beheer.

Het faciliteren van een goede fietsenstalling gaat verder dan het plaatsen van een fietsenrek. We verdiepen ons in de vraag van onze opdrachtgevers en bieden deskundig advies met de focus op gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie.

We nodigen u graag uit op onze stand om verder te praten over fietsparkeren!

Over vakbeurs Facilitair

Vanaf 1999 wordt de vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch georganiseerd. Ondertussen is de beurs uitgegroeid tot het vakevenement op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Ieder jaar komen er rond de 20.000 bezoekers en meer dan 400 standhouders nemen plaats op de Facilitair. De vakbeurs biedt de professional een breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer.

Thema vakbeurs Facilitair 2015

'Kwaliteit & beleving van de werkomgeving'

De manier waarop de toegangscontrole is vormgegeven, de parkeervoorziening, de schoonmaak, de ontvangst, de kwaliteit van de koffie en de catering, flexwerkfaciliteiten, akoestische oplossingen, het binnenklimaat, de kwaliteit van de werkplek…  Uiteenlopende zaken, die één ding gemeen hebben: ze dragen bij aan de kwaliteit en de beleving van de werkomgeving. Het thema van editie 2015 van vakbeurs Facilitair.

Data en openingstijden

Woensdag 14 januari van 10.00 tot 19.00 uur

Donderdag 16 januari van 10.00 tot 19.00 uur

Vrijdag 17 januari van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie

Brabanthallen in Den Bosch

Onze stand

Hal 3, standnummer: 3I.049

Voorregistreren

U kunt zich voorregistreren zodat u gratis en zonder wachttijd de vakbeurs kunt bezoeken. Klik hier voor het voorregistratieformulier.

Voor meer informatie over de vakbeurs Facilitair, bekijk de website www.vakbeursfacilitair.nl.

 

6-1-2015