Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Call with +31 528 - 74 52 00 or mail to: info@klaverbicycleparking.com

jeroen-bosch-ziekenhuis-kiest-voor-klaver

De nieuwe fietsenstalling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis moest ingericht worden met fietsparkeersystemen. Dat was geen makkelijke opgave, omdat er veel verschillende fietsparkeersystemen worden aangeboden en hoe beoordeeld u dan de praktische oplossing en kwaliteit. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis wist hier wel raad mee, een fietsparkeertest. Fabrikanten, waaronder Klaver, hebben proefopstellingen geleverd en een fietspanel heeft de fietsparkeersystemen beoordeeld. Aan de hand van deze test heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis gekozen voor de fietsparkeersystemen van Klaver, de CycleUp en fietsenrek Cobra

Een uniek detail in de fietsparkeergarage is dat de fietsparkeersystemen in twee verschillende kleuren zijn gecoat. Dit geeft aan bij welke systemen er meer ruimte is voor de fiets in verband met fietstassen en kinderzitjes. De zwarte systemen zijn uitgevoerd met een hart-op-hart afstand van 37,5cm tussen de fietsplaatsen en de rode systemen hebben een hart-op-hart afstand van 40cm.

Wilt u meer informatie over dit project of over onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0528 - 74 52 00 of vul het contactformulier in.

12-5-2011