Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Call with +31 528 - 74 52 00 or mail to: info@klaverbicycleparking.com

fietsenstalling-scheveningen-noordelijk-havenhoofd

Klaver heeft in opdracht van BAM HABO de fietsenstalling Noordelijk Havenhoofd ingericht. Al eerder heeft Klaver voor de Gemeente Den Haag een unieke maatwerk fietsenstalling gerealiseerd op de Boulevard te Scheveningen.

Primeur Cobra Traverse

Op basis van de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever om een veilige, duurzame en “zandbestendige” fietsenstalling te faciliteren, heeft Klaver de Cobra Traverse ontwikkeld voor het project. Bij dit type fietsenrek blijft zand en vuil niet hangen en is het door de dubbellaags poedercoatinglaag goed beschermd tegen zand en zout. Het fietsenrek is bovendien voorzien van het FietsParKeur keurmerk.

Ontwerp fietsenstalling

Het dienstengebouw en de fietsenstalling vormen samen een langwerpige driehoek. Ze worden gescheiden door betonnen wanden en een klein duinlandschap. De parkeerplaatsen voor de fietsers kunnen zandvrij worden gehouden, omdat er gebruik wordt gemaakt van Cobra Traverse fietsrekken. De buitenkant van het gebouw bestaat uit lichtblauw gekleurde staalplaten met uitgesneden cirkels. Dit is qua uitstraling vergelijkbaar met de kenmerkende bankjes op de boulevard en het overige straatmeubilair. De uitgesneden cirkels zijn lichtdoorlatend en dit geeft zowel overdag als ’s nachts een bijzonder effect.

Meer informatie over fietsparkeren

Wilt u meer informatie ontvangen over maatwerk fietsparkeren of Cobra fietsrekken? Bel ons op telefoonnummer 0528-74 52 00 of vraag informatie aan via onze website.

 

7-5-2013