Redesign outdoor area X Tu Delft

Work started at X .. a place on the TU Delft campus where students can develop in areas that are not always reflected in the academic program, but which are invaluable.

The work on the frontside of X has started.

In addition to expanding the number of bicycle parking spaces, the forecourt of X. will be given a complete metamorphosis and there will be more space for meetings and activities.

The site will be redesigned in various phases. Goal: an attractive environment that optimally facilitates X’s activities. As X expresses it himself: “We want a canvas that we can color ourselves”. In other words, a lot of space to fill in all conceivable activities in a programming at your own discretion.

Want to know more about the project?

Take a look at: https://campusdevelopment.tudelft.nl/project/herinrichting-buitenterrein-x/

https://campusdevelopment.tudelft.nl/project/herinrichting-buitenterrein-x/